Blog

Moederdag

Fijne MoederdagOnly spreading love

Buitenaf wonen betekent dat wij eens per week boodschappen doen. Om de koelkast niet te veel vol te proppen met etenswaar, maak ik een weekmenu en een boodschappenlijstje. Nu hoor ik je denken, da’s leuk voor je, maar ik heb er niets aan. Gelijk heb je, dit is behoorlijk nutteloze informatie. Vanwege het weekmenu van deze week kan ik je hulp goed gebruiken en dat is dan wel weer interessant, toch?Een Moederdagcadeautje gekregen van de website Yarnbag

In dit huis hebben we een voedselregel, opgesteld door echtgenoot en de jongens: vlees, want er hoort vlees bij de maaltijd. En ik heb voor volgende week 2 maaltijden ingepland die ve-ge-ta-risch zijn. Dit avondeten wordt met lange tanden naar binnen geschoven en het gemopper kun je aan de andere kant van het land horen. Niet het favoriete voedsel van mijn grotmannen… Veget*risch voedsel is vloeken in de keuken. Hier is mijn dilemma: vertel ik het vóór of na Moederdag. Vertel ik het na Moederdag, dan kunnen ze maar kort mopperen en ik krijg wel Moederdagcadeautjes. Vertel ik het voor Moederdag, dan kunnen ze extra lang griezelen, maar loop ik cadeautjes mis. Ik weet het, ik verdien de prijs “m/loeder van het jaar”. Laat in de reacties je tips achter, daar help je mij enorm mee!

Het Scheepjeswol pakket

Een goede moeder zorgt voor zichzelf

Gelukkig heb ik al een deel van de buit binnen, ik kreeg van Yarnbag een doos vol moederdag-goodies, dus ik heb niets te klagen. In de doos zat een pakket van Scheepjeswol: een katoenen tas, het nieuwe yarnmagazine over vrouwen en 4 knotten Scheepjes Cahlista (babyroze en babyblauw). Van deze knotjes heb ik een theemuts ontworpen en hier vind je het patroon. Ik heb gekozen om een theemuts te ontwerpen als herinnering aan de kopjes thee die ik dronk met mijn beppe (mijn moeders moeder) en met mijn moeder. Beiden zijn overleden en even langs gaan voor een kopje thee zit er niet meer in.

Moederdag

De hashtag die Yarnbag gebruikt is Only Spreading Love, een mooie boodschap die goed past bij moederdag! Ik wens jullie een fijne Moederdag en dat alle mama’s goed in de watten gelegd worden!

Mocht je de allerliefste moeder nog een patroon cadeau willen doen dan is de 2sea Sjaal een goede optie. Hier kun je het patroon downloaden.