Over Hollandelijk

Even voorstellen:

Mijn naam is Natasja, moeder van 2 grote jongens en getrouwd sinds 1996. Al sinds mijn jeugd ben ik bezig met garen en naald, in allerlei gedaantes. Ik brei recht en averecht, houd van lastige steken haken, heb een naaimachine die regelmatig op tafel staat. En ik heb een oude borduurnaald van mijn beppe (oma voor de niet-Friezen) geërfd.

Ook houd ik van koken, bakken en toetjes maken. Dat ging iets te goed, dus nu probeer ik wat minder van lekker koken en eten te houden. Op dieet dus.

Mijn groene vingers heb ik van mijn beppe, ze hield erg veel van planten en bloemen, net als ik. Verspreid door het huis staan zo’n 100 kamerplanten, van zaailing tot planten van zo’n 50 jaar oud. Ook hebben we een grote tuin vol met bloemen. Een groentetuin staat op de verlanglijst.

Met mijn fotocamera loop ik graag een rondje door de tuin. En ik loop ook graag een rondje door het bos, bij de (Wadden)zee en over de heide.

Mijn ontwerpen herken je aan de structuur die er in zit, ik houd van voluptueuze structuren en veranderende lichtinval. De inspiratie haal ik uit de natuur en uit kunst en muziek.

0